Sötét test, drapp hab, csokis és meggyes illat.
Hab semmi, kiöntésekor is csak minimális. Illata megnyerő és nem hagy kétséget, desszert sört fogunk kóstolni az este folyamán. Kóstolva érzem az alkoholt, de most nem bántó, csak annyira érezni, mint egy sütiben. Íze csokis, meggyes és a háttérben karamellás. Utóízében kicsit kesernyés csoki marad a számban. Testes, szénsavtartalma nagyon alacsony. Gondolkodtam, több bubival esetleg..., de elengedtem, valahogy illik hozzá a kevés szénsav. Alkoholtartalma magas, mint ahogy már említettem nem zavaró, azonban rendesen fejbevágott. Összességében tettszett, igazi desszert élmény a kivételes napokra. Habtalansága miatt bukta a maximális pontszámot, de mindenképp töltsél még kategória.
Röviden:
😀😀😀😀
Gyártó leírása
Idén új stílusként mutatjuk be a Magyar Tortát. A korábbi évek stílusai után ezúttal Imperial Pastry Stout-ként mutatják be a torta újraértelmezését: a testes, 11,5% - os stout erejét tökéletesen ellensúlyozza a ghánai kakaóbabbal, meggypürével és karamellaromával ízesített test, amely így komplex módon képes visszaadni a nyertes torta legfontosabb ízeit.
Adatok
Gyártó: The First Craft Beer Company
Nemzet: Magyar
Összetevők: ivóvíz, árpamaláta, kandiscukor, búzamaláta, meggypüré, zabmaláta, laktóz, ghánai kakaóbab, komló, sörélesztő, karamell aroma
Alkohol: 11,5%
Balling: 33,0 ⁰
IBU: 25
EBC: -
Kóstolva: 2025. 12. 16.



Megjegyzések
Megjegyzés küldése