Vörös test, masszív rozé hab, gyümölcsös illat, cserkós.
Édes, mint a bűn és itt el is veszítettem a fonalat. Nincs semmi új a nap alatt, édese ragacsos, a korty végén nagyon halvány pici keserű tompítja. Szénsavtartalma nagyon alacsony, teste teltebb az átlagnál. Kortyérzete selymes a magas alkoholt a számban nem, csak a fejemben érzem. Füzös habját pohárürültéig megtartja. Kóstolva még komfortos, desszert sör és a helyén kezelve nem rossz, bár sörösségnek nyomát sem érzem.
Röviden:
😀😀😀
Gyártó leírása
A Tête de Mort Red a vörös gyümölcsök és nagytestvére, Tête de Mort Triple finom keveréke. Mindenekelőtt a különböző gyümölcsök illatát érezhetjük, mint a cseresznye, eper és feketeribizli, mely megőrzi a tripla karakterét, illatos tapintással, utazás a felfrissülés és keserűség között, egy sör, mely életre kelti a halottakat!
Adatok
Gyártó: Brasserie Du Bocq
Nemzet: Belga
Összetevők: ivóvíz, árpamaláta, komló, sörélesztő, meggy sűrítmény
Alkohol: 8,2%
Balling: -
IBU: 20
Kóstolva: 2024. 03. 05.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése