Mad scientist Chocolata Muerto

 Fekete testen sötét paplan, illatában csokis, talán fahéjas.


Csoki chili jó párosítás -mondtam ezt nem is olyan túl régen, aztán a Dealbreaker Bean_Devil Chocolate Chili Mexican Porter kijózanított. Rossz emlékű kóstolása óvatosságra int. Lehet túlhűtöttem, mert az első kortyok most sem győztek meg. Lapos, rendesen unalmas kortyok kicsit csípős lezárással kellően lehangolt. Szerencsére melegedve változott megítélése, kicsit nyíltak az ízek, előtérbe került a csoki az édesével, tejcsoki hatását keltve, majd a chili veszi át  dominanciát. Csípőssége nem túlzó illik az egészhez. Közepes testű kellemes szénsavval. Érdekes, egyszer érdemes volt megkóstolni.

Röviden:
😀😀😀

Adatok

Gyártó: Mad scientist
Nemzet: Magyar
Összetevők: víz, árpamaláta, zabpehely, laktóz, kakó, élesztő, komló, fahély, chili
Alkohol: 7%
Balling: -

Kóstolva: 2021. 12. 28.

Megjegyzések