Guinness Hop House 13 Lager

Színe arany. Habja fehér, aprószemű, feszes. Illata édes, malátás.

Kóstolva: 2020. 06. 29.

A gyártónak eddig a stoutját kóstoltam. Túlárazott, középszerűnek gondoltam és gondolom most is, pont ezért kíváncsian várom, mit kapok ma a pénzemért.

Teltnek és összetettnek érzem, minden pillanatban más arcát mutatja. Alap íze édes, néha jelzésértékkel némi keserű és meglepetésemre olykor feltűnik némi alkohol. Öt százalék, szerintem nem indokolt. Mindegy, nem bántó, teljesen beleillik a képbe. Szénsavasságát nem érzem. Utóíze finom kesernyés. Egyértelmű, töltsél még, de bizony!

Röviden:
😀😀😀😀😀 

Újratöltve
2021. 05. 28.

Lagerek vakon

Elsőre olyan semmilyen. Szénsav sehol. Színe szép érett sárga. Habja szép paplanként terül el a poháron. Illata leginkább malátás. Íze a semmiből szépen nyílik, melegedve egyre zamatosabb. A távolságtartásból egyre inkább a kedvelem kategóriába sodródott megelégedettségemre. 

Gyártó leírás

A legendás St. James's Gate sörgyárban található Brewers Project lehetővé teszi a legjobb sörfőzőink számára, hogy kísérletezzenek a régi és az új receptekkel. Ez a kettős ugrású lager a projekt következő fejezete. Ez határozottan modern és teljesen más. A több összetevővel több karakter jön. 100% -ban ír termesztett maláta árpa. A jellegzetes Guinness élesztő. Az ausztrál és az amerikai komló keveréke áramlatként áramlik ezen a hihetetlenül mély sörön, amely a felszínen friss és alján komplex. Sörfőzdeink arra törekedtek, hogy valami olyat hozzanak létre, amely egyaránt serkenti a szájpadot és az érzékeidet. Az első kortytől a hosszan tartó befejezésig ez a sör meglepő. 

Adatok

Gyártó: Guinnes & CO.
Nemzet: Ír
Összetevők: Víz, árpamaláta, komló
Alkohol: 5%
Balling:-


Megjegyzések