Mad Scientic New York Mocaccino Milk Stout


Színe fekete, habja drapp, illata kapucsínós.

Kóstolva: 2020. 02. 21.


Ízében a csoki új oldalát ismertem meg, nem a sörökben megszokott étcsoki keserűt érzem, hanem inkább a tejcsokis krémességet. Kifinomult, mindenből csak egy kicsit ad.  Testes, könnyen iható. Szénsavasságról nem beszélhetünk. Utóíze vaníliás, kakaós. Kóstolgatva elfelejtem, hogy sört iszok. Vaníliás, kávés, kakaós kapucsínó. Ízeiben hallom az áriát, miközben háttérben a szimfonikusok játszanak.

A sörözést egészen más szintre emeli, számomra bebizonyította, a sörkészítés művészet.

Röviden:
😀😀😀😀😀

Újratöltve
2020. 08. 17.

Az üveges után most egy dobozos került terítékre. Még mindig nagyon tettszik, bár már nem volt olyan átütő, mint az első kóstolásnál. Mondjuk a sörfogyasztási szokásaim is megváltoztak, mostanában jobban keresem az egyszerűbb, kevésbé ízesített darabokat. 


Társaságban bontottam, mindenkinek tettszett, már akinek jutott belőle és kóstolta. Kifinomultsága, ízei most is tetszenek, a fentebb leírtak most is megállják helyüket, ebből számomra az következik, hogy a főzde állandó minőségben állítja elő söreit.

Gyártó leírása

Ennél a sörnél szerettünk volna egy olyan milk stoutot főzni, ami egyszerre tud imperial stouthoz hasonló ízélményt és komplexitást nyújtani mindamellett, hogy könnyen fogyasztható és lágy, mint egy klasszikus.

A New York Mocaccino kakaóval, egyedi pörkölésű specialty kávéval és madagaszkári vaníliával készült. Igazi desszertstout.

Adatok

Gyártó: Mad Scientist
Nemzet: Magyar
Összetevők: ivóvíz, árpamaláta, zabpehely, búzapehely, laktóz, kakaó, kávé, komló, élesztő, madagaszkári vaniliarúd, aroma
Alkohol: 6,6%
Balling: -


 


Megjegyzések