Pécsen azért főznek jobbat. Hol a 110 év tapasztalat? Szerintem a receptúra a 110 év homályába veszett. Limitált kiadás, ugyan, hagyjuk már!
Röviden:
😀
Gyártó: Pécsi Sörfőzde
Nemzet: Magyar
Összetevők: ivóvíz, árpamaláta és komló
Alkohol: 4,6%
Balling: 10.4⁰
Illata, ha nagyon akarom malátás, de nem akarom, mert inkább jellegtelen. Színe világosbarna, habja hófehér, vastag, közepes ideig tartja magát. Híg, vizes érzetű, inkább édeskés, szénsavmentes. A német tisztasági törvénynek köszönhetően legalább tudjuk, mi van benne és mi az, ami nem lehet. De, mennyi és milyen arányban, arról nem szól a fáma. Ennyit az ajánlásról. Lepattanhatnának már a hangoztatásáról. Inkább tüntetnék el a fémes doboz ízt.
Melós sör, dolgozol, megszomjazol, húzóra leküldöd, de nem ennyiért.
😀
Gyártó leírása
Könnyed, világos lager típusú
sörünk infúziós eljárással készül. Kellemesen lágy, könnyed malátásság
jellemzi. Kiegyensúlyozott keserűség és harmonikus aromák teszik frissítővé.
Színe tükrösen áttetsző, aranysárga, hófehér habja közepesen tartós. Erjesztése
3-4 hetet vesz igénybe.
Keserűség: 20
IBU Szín: 10 EBC
Adatok
Nemzet: Magyar
Összetevők: ivóvíz, árpamaláta és komló
Alkohol: 4,6%
Balling: 10.4⁰
Kóstolva: 2020. 02. 05.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése